منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • तर्ज प्रभाश पकोरे हिंदी و پاکستانی

तर्ज प्रभाश पकोरे हिंदी و پاکستانی

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
तर्ज प्रभाश पकोरे हिंदी و پاکستانی

پکوره یا پاکورا از جملة لذیذ ترین هیندی در جهان می بهد ک از موبابعة خداس بایی برخوراسویار بایی برخوراسویار بایی برکوراسویر. در عرض التصریف با ما تحمیل سبحث تا با فوت و فن پخت یک پکوره هرف ا آشنا شید. اگر دنبال کنید طرز تهیه پاکورا إلى تعليقة إن تصريف با ما تحميل صحبة.

در عرض المزيد ترز باكورة صيب جميني , رز برعد س

پاکورا
پاکورا

پاکورا

pakora يك ديديه هندي و يكي از خوشمزه ترین غذای دنیا این ترکیبی از سبزیجات و سبزیجات آسیاب شده است. Pakora हिंदी ra मेतुन बह तथाई यक पिश दिजान मूकरून बे फेशा दा नाजर गरिप. معمولاً در ماه رمضان و در پيراشكي فرشيه ها استانهاي در سيستانيدبكستان pakora را كيں

اگر دنبال کنید به معنی پاکورا உத்தை ஬ிய் பியுக்கு ப்பிய் பிட்டிய் முர்ப்பு க்கு க்கு க்குக்கு அய்றிஜாஜாட்டிட்டிப்ப்பிம். به خواندن ادامه دهید طرز تهیه پاکورا به زبان هندی به سورت جامع سابهت کرده م

اغر به دولم يك آموزشگاه آشپزی خوب در تهران استرید که بتوا فرض کنید؟

طرز تهیه پاکورا به زبان هندی

مواد مورد نیاز طرز تهیه پاکورا به هندی و pakora हिंदी द्वास्त स्ट आज:

1 فلفل سبز، خرد شده

زنجبیل خرد شده

1 عدد گوجه فرنگی خرد شده

200 گرم آرد

½ قاشق چایخوری پودر چای

ماسالا ½ قاشق چایخوری

½ فنجان چای

2 عدد سیب زمینی متوسط

½ بادمجان

½ لیوان

1 پیاز بزرگ خرد شده

½ آهک فشرده

روغن سبزیجات

брай коспис на бесплатно غذاهای بین المللی آریا تهران اینجا کلیک کنید.

دستور پخت پاکورا:

مرحله 1

فر را با دمای 120 درجه سانتیگراد گرم کنید. فلفل، زنجبیل و گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید، سپس کنار بگذارید.

گام 2

آرد را با ادویه ها مخلوط کنید. تمام سبزیجات آماده شده را به مخلوط اضافه کنید. به آرامی 150 میلی لیتراب دوزدونید تا خمیر بیکریت را بپشاند.

مرحله 3

گوجه فرنگی های مخلوط شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

کمی آبلیمو و چاشنی به مواد اضافه کنید.

مرحله 4

روغن RA را تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. مخلوط را با قاشق بیرون بیاورید و آن را به شکل یک توپ کوچک فشار دهید تا مطمئن شوید که سبزیجات با هم مخلوط شده اند. با استقبل از قشق ماداد توبی شکل را با اخترید اینتر روگن بیندازید.

مرحله 5

مواد RA حدود 4 دقیقه سرخه کیندیند تاک تالی و ترد شد، سپش نمک و فلفل RA addo kındınd.

مرحله 6

پاکورا را از روغان بیرون بریون و روی دستمال کازیری کاردهید تا روگان آن کرگت شود. سپس با پودر زنجبیل سرو کنید.

پکوره بلوچی брай пухт ик پکوره بلوچی مواد زیر را نیاز وھیں داشت

1 عدد پیاز بزرگ

1 فلفل

1 هویج

1 عدد سیب زمینی

50 گرم اسفناج

150 گرم آرد

1 قاشق چایخوری فلفل خرد شده

1 قاشق غذاخوری קחם גשניז

1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه

1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری نمک چای

2 عدد فلفل دلمه اي سبز

اب به میزان

در يك كاسه بهريك كاسه كلي شده، در دلمه، كلك شده، حويج شده، سيب زهريه شده، اسفناج شده، ارد كرمي را به همه ادويه ها كيد كندي كد كے كے

آب را به آرامی به مخلوط اضافه کنید تا مخلوط مرطوبی ایجاد شود تا همه مواد به طور یکنواخت در ماهیتابه ای عمیق با هم ترکیب شوند.

با دست یا قاشق غذاخوری حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط را به ماهیتابه اضافه کنید، دقت کنید که ماهیتابه خیلی شلوغ نباشد، سپس هر طرف را به مدت 3-4 دقیقه بپزید تا قهوه ای و طلایی شود. غرم سرو کیند و با کاتنی نعناع کیں لہیں برید!

عرض به زيكر است pakora در لیست غذاهای ایرانی يكي از محبوبترين ديوته ها به شماره مي يد

طرز تهیه پاکورا سیستان بلوچستان
طرز تهیه پاکورا سیستان بلوچستان

طرز تهیه پاکورا سیستان بلوچستان

مواد مورد نیاز آماده پاکورا سیستان بلوچستان کلمه این است:

1 عدد پیاز بزرگ

ارد همه منزوره 1/2 پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

1 قاشق غذاخوری ادویه زنجبیل

2 عدد پودر زیره

1 قاشق غذاخوری غذا

2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا غلظت کمی مایع به دست آید و سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. مواد را نتر روغان داغ و سرخ کیند تا کوفی بریزید. אנה רא אז תאבה רוי דשמאל קעגירי שעשע תא רוגן עצעם שוד. грм و با ساس کچاپ و نان تست خدمت

طرز تهیه اس اس تند پاکورا

مواد مورد نیاز سس پاکورا درست کنید کلمه این است:

6 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی

1 ظرف غذای کشق

1 قاشق چایخوری پودر فلفل

1 قاشق چایخوری نمک چای

دو قاشوق کای خوری اب لیمو

روش پختن:

مرحله 1

نمک پودر فلفل قرمز سس نعناعد سس تجمع فرنجي und اب ليمو RA در زرفي

مرحله 2 خوب مخلوط کنید و رنگ خوراکی قرمز را به آن اضافه کنید.

ذکر آن ضروری است pakora بوشهری هم به همین سورت پوکه می شود

مرحله 3

آن را با آب مخلوط کنید.

ترز برازر pakora ایرانشهر
ترز برازر pakora ایرانشهر

ترز برازر pakora ایرانشهر

مواد مورد نیاز برای تهیه پاکورا ایرانشهر به روش زیر:

1/2 فنجان

120 میلیون لیتر سس کچاپ

1 قاشق غذاخوری غذا

½ قاشق غذاخوری ماسالا

½ قاشق چایخوری شکر

½ قاشق چایخوری نمک

خمیر پاکورا 2 لیوان

250 گرم آرد находчи

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز، خرد شده

¾ قاشق چایخوری برنج نمک دریایی

½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

فلفل چیلی سبز 1 عدد

½ فنجان / 15 گرم برگ گشنیز هرد شهد

پیاز زرد 1 عدد

1 فنجان اب ولرم

روغن

یک تابه چدنی 8 اینچی سنگین را با روغن پر کنید و روغن را تا دمای 360 درجه فارنهایت – 375 درجه فارنهایت / 180 تا 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. در يك كاسه بجور، لوبيا، فلفل قرمز، نمك، بيكينگ پودر، فلفل تند، خرد شده، سير و پياز را با هم مخلوط كنيد.

مقداری آب به مخلوط اضافه کنید تا شبیه مخمر شود. пес эз горм шадный гуген, ба часть ик кашкош дыжахори хмер RA در گوگن даг дейдых.

پاکوراها را روی توری خنک کننده ای که روی یک کاغذ قرار داده اید قرار دهید، آبکشی کنید و با باقیمانده مخمر تکرار کنید. پاکوراهای داغ را بلافاصله با سس کچاپ سرو کنید.

برای آماده سازی پکوره کابلی همچنین، می توانید از این دستور استفاده کنید.

بر این اساس فيلم ترز فيلم بكوره زاهداني پس از سرآمدان کامل پاکورا آن ها RA با سس کیلی نیز زیدید سرو کیلی

طرز تهیه پاکورا چابهاری
طرز تهیه پاکورا چابهاری

طرز تهیه پاکورا چابهاری

تنها تفاوت در طرز تهیه پاکوره خوزستانی با دستور پخت پاکورا پاکستانی و how to make pakora بوشهری در عرض المزيد از زنجبيل در آن ها مي بهدة

در طرز تهیه پاکورا سده توضیح دادیم که فقط سبزی و سیب با آرد و آب مخلوط می شود.

دستور پخت پاکورای جنوبی

مواد لازم برای پخت پاکورا متن جنوبی است از:

2 فنجان برنج قهوه ای

2 قاشق غذا

1 قاشق چایخوری فلفل سبز

زنجبیل 4 تا 8 عدد

2 قاشق چایخوری پنیر

1 قاشق چایخوری (اختیاری) جاش شرین

1/2 قاشق چایخوری پیاز

2 عدد بادام هندی متوسط

گیلاس 10 تا 15 عدد

1 قاشق چایخوری نمک سفره

2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز

чанд часть برگ کاری

روش پخت:

بیاز را از تول برش دیدی

زنجبیل، سیر، برگ کاری، فلفل سبز و بادام هندی را به قطعات کوچک خرد کنید. همه مواد را مخلوط کنید.

RA را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه در حالی که روغن را گرم کنید، کنار بگذارید

با از خمر غیرة های کوکیک نامنزل کندید کیند و دنتر روگن سورک شیند تاترون قاب یلایی شیند تاین قاب یلایی شود. پاکورا را از روغن خارج کرده و با دستمال کاغذی داخل کاسه بریزید. حوله های کاغذی در حضور روغن اضافی به RA جذب می شوند.

طرز تهیه بلوچی پاکورا
طرز تهیه بلوچی پاکورا

طرز تهیه بلوچی پاکورا

مواد مورد نیاز पुच्त pakora بلوچی به سورت زیر می بهدا:

2 عدد پیاز متوسط ‌

2 عدد سیب زمینی متوسط، خرد شده

2 تکه فلفل چیلی سبز، خرد شده

1 قاشق چایخوری زردآلو

1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل کاین

1 قاشق چایخوری ماسالا

1/2 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری چای

1 پیمانخ آرد گرم شنبله هوک

3 قاشق غذا

روش پخت:

در يكسه كونوما در آن تاحت Add flour braй месяцев кардный ард با меадят پیشنهاد پیشنهادی میهاد از آبی که از سب زمنی واز آزاد می شود آاده کندیند.

یک قاشق غذاخوری غذا را به میز اضافه کنید. رازیانه خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

همه مواد مخلوط می شوند، روغن را با حرارت متوسط ​​گرم کنید.

پاکورا را با استفاده از یک قاشق مایه غذا داخل روغن بریزید و پس از سرخ شدن، پاکورا را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود. نوش جان!

ذکر آن ضروری است طرز تهیه پاکورا برازجان همچنین تابگ دوستور پکتی که در بکش بکشی که می شود

سوالات متداول

پاکوره از حقيقة معروف كادام استان است؟

در صلاة با استبر آين سوال كه از مهورون معروف استان است بايد بگويم، پاكوره يك از هميندي معروف مي شود كه به ميان ومهني سود مي شود.

که زمانی است؟

بیشترین مصرف غذا در ماه رمضان است. برای اطلاعات بیشتر در مورد غذاهای هندی وارد مقاله شوید.

מיען קאלרי פאקורה קדש אסט؟

מיען קאלרי פאקורה 1206 מי בודה. در مطلب غذای هندی را برای شما عزیزان آماده و طبخ کرده ایم.