ما در طول روز با برنامه های مختلف سروکار داریم. برنامه های AZ رزرو بلیط، تاکسی آنلاین، سفارش غذا و … دریافت برنامه های تخصصی و حتی سرگرمی!
این ابزارهای دیجیتالی مفید در زندگی بشر نقش پر رنگی به خود گرفته اند و با توجه به استقبال گسترده مردم جهان روز به روز بر تعداد آنها افزوده می شود و پیشرفته تر می شوند.
تراشیه و ساخت این فرام های تحت سیستم اوردیود و IOS از روش های روش های می⯌ اساکت با فلاتر (Flutter) یکی از این روش ها است. در ربعة ان تصريق يراكد به تعريف هذهر آن فرامورك پرترفدار مـدازيم.
پیش از ورود به تراشین با فلاتر بهتر است تفرینی از آن عنه کینیم تا با آن کیشتر شوید.
فلاتر (Flutter) یک فریمورک از شرکت غول پیکر گوگل است که برای نوشتن فریمورک ها و برنامه ها طراحی شده است. اما حودود دو سال بعد از آن در سال 2017 به تور رسمی تسور کوگل شد.
این یک فریمورک دوست داشتنی است که با زبان برنامه نویسی (دارت) طراحی شده و شباهت زیادی به زبان جاوا دارد و برای بسیاری از توسعه دهندگان و برنامه نویسان این روش کار می کند.
ساخت اپلیکیشن با فلاتر در حال حاضر ولين قطعة دسائران و تعليقة علي عليكيسن. زیرا ویژگی های منحصر به فردی دارد که طراحی و ساخت این درب ها را آسان و ساده می کند!
ساخت با فلاتر حمود است؟
ساخت اپلیکیشن با فلاتر به لله و تعریف و زموت عمویت کدونیسی آن بری توس گوش کن. هما توری که فرمورک به زبان دارت پیادرسیشده و به همین دلیل گوگل برای بری کے و سے کے از آن تہلہ کید کرد شد.
پس همین شد ک تی مدت کوتاهی ک از انگیں آن میگزرد، به کونین دس وموای کرده است. فلاتر به روست منبع باز و رایگان در اکتین ایرانی نیز نیز کرین و با توجه به آرز همین به همین به ایرز درد است.
یک برنامه bableya ساخته است
اما در اینجا دو نکته وجود دارد، اول اینکه فریم ورک قدرتمند فیلتر دارای قابلیت کراس پلتفرم یا گسترش بین پلتفرم ها است و این به این معنی است که می توانید همزمان برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS اپلیکیشن طراحی کنید!
در واقع شما نیازی به طراحی دو اپلیکیشن با استفاده از دو تیم تخصصی برای هر سیستم عامل ندارید و خروجی کار شما برای هر سیستم عامل قابل اجرا است. به همین سادگی!
ساخت اپلیکیشن با فلتر درای یک تعریت شوگپانگیز دیر نیز میبهسته. با كمبو فلاتر شما به تطبيق يك برامه نوي پس برامنهاي تراشيه شده با فلاتر مجموعة عجر در دسكتاب و سيستام عالى ويندوس را نۈٯه ه!
من یک برنامه با فیلتر ساختم:
بابلی application build nice کونت پستین جادید را بری دراسی به همور دارد کمهمترین آنها آنی درد بکش انان nice vein آن بکش آنان خونی در سوکه:
· سرعت اجرا و کدنویسی فوق العاده است:
اگر اپلیکیشن فیلتر خروجی با iOS سازگاری داشته باشد به این صورت اجرا می شود!
زیرا فلاتر درای یک میانافزار است که کدهای اوکهای RA به کدهای سعر اندروید تد هلتبد پس از آیین بابت با تعریف آقراء اجرا رو به رو نکابه بود.
نکته بعدی که کدنویسی را سریعتر می کند وجود ویجت های کاربردی و کدهای آماده برای استفاده است که کار را برای توسعه دهنده آسان تر می کند. در واقع، بسیاری از زبان های مورد نیاز نیازی به کدگذاری ندارند و فقط کدهای موجود در دسترس هستند.
· کاهش هزینه های:
پروژه سوای از عزل بالای ترکیں با شوکه در صاخت با فلاتر نیازی به اپلیکیشن شبانه
· دارای حداکثر کنترل بر روی بخش های برنامه:
من یک اپلیکیشن با فیلتر ساختم، شما حداکثر کنترل را برای طراحی گرافیکی برنامه دارید! به بیان سادۀ توسه دیگر کادیر است تا بری هر پیکسل از اپلیکیشن کیزاین وراحی کود ونی اجرا ایمف. این ظاهر برنامه است، شبیه ترین به گرافیک ایده آل.
· متن باز بودن:
متن باز هم از دیگر مزایا فلاتر است. زیرا به توسعه بیشتر و رفع عیوب در کوتاه ترین زمان ممکن کمک می کند.
· دارای تغییرات پیش نمایش:
به گفته برنامه نویسان و توسعه دهندگان اپلیکیشن های موبایل، بهترین ویژگی فیلتر در مقایسه با سایر فریم ورک ها است. این اپلیکیشن با فیلتر ساخته شده است و با قابلیت Hot Reloading سرعت و سهولت را برای بسیاری از افراد به ارمغان می آورد.
قابلیت fast reloading یا همان Hot Reloading به ایجاد تغییرات در بخشی از کد کمک می کند و خروجی و نتیجه همان قسمت رعایت می شود و نیازی به اجرای مجدد تمامی کدها نیست! بدین بیدین کاکھہ پیں و روند پیشبرد پیشبرد کشــکیری برای دادت.
· کاملاً پاسخگو:
سازگاری اپلیکیشن با ابعاد مختلف نمایشگر گوشی، یکی از ویژگی های اصلی گوشی موبایل، اپلیکیشن با ابعاد مختلف نمایشگر گوشی، یکی از ویژگی های اصلی گوشی موبایل، اپلیکیشن با چاپلوسی ساخته شده است. احساس، RA آن را قدردانی خواهد کرد!
معایب ساخت اپلیکیشن با فلاتر:
لازم به یادآوری است که ساخت اپلیکیشن با فیلتر در مقایسه با طراحی اپلیکیشن به صورت بومی یا بومی آسان تر است، اما بدون شک محدودیت هایی نیز خواهد داشت.
· محدودیت нопа و драя:
هما تور که کے شد، از درفیت رسمی فلتر تانها 5 سال میگزرد و فیسی است ک به لہ نوبا بودن ن فرامرورک، محدودیتها و نادرستیها نیز وجود داشت. چون زبان برنامه نویسی با زبان جدید یکی نیست. पुर गरड गरड बरड़ा बाग ، बागहा und गवेशाहाय तारिक आन निज परशگار बरेत शुद.
· حجم بالای برنامه:
אז אנ עשוד קה פלאטר יק אפיקלים בומי חשוב ניישוד , ברי فکر می کنم. به همین دیلیل فایل نسبی آن ویم تریک برای دادت.
· افزودن UI:
درست است که یک برنامه نویس نسخه ای خواهد داشت که بر روی هر دو سیستم عامل اندروید و iOS با یک طراحی قابل اجرا باشد، اما تفاوت های ظاهری و گرافیکی بین اندروید و iOS توسط هیچکس پوشش داده نمی شود.پس اگر در نظر نگیرید تفاوت های رابط کاربری در طراحی شما , تعلیم خوبی با آن نقاد داشت.
کمبود محتوای آموزشی برای کار با فیلترها:
ساخت اپلیکیش با فلاتر روشی آسان و کمهزینه است که مزایا بیدو دارد. اما به لله تستی استبدال بودن آن، به به در تیست استبدال بودن آن، به همتوهاهای تعلیم کیدی در تسته وب موجنمود.
آخرین نامه
طراحی اپلیکیشن ها و نرم افزارهای موبایل به قدری موضوعی پرطرفدار و پرطرفدار شده که ابزارهای مختلفی نیز به صورت روزانه معرفی می شوند. فريمو|
iraqd amrooz به نفضل فلاتر و مزایا و معایب آن بدون که ومدیدریم برای شما واقد واقد .
برای امتیاز اینجا را کلیک کنید!