ترز ترجم سمورس انبی | ساندویک بستانی و دسر اسمور

ترز ترجم سمورس انبی | ساندویک بستانی و دسر اسمور

یکی از بهترین میان ومعنه ها تولو روز در تول روز، پس از کار کهاس، مدرس، دانهاش یا در جمع هی دوستیا، اسمورز خانه ми بود. چگونه اسمور درست کنیم خیلی راحته و میتونید در کمترین زمان و با یه دستور خوشمزه و راحت یه اسمور خانگی بی نظیر درست کنید. در ربع تعالیم با ما تحمیل سبحث

طرز تهیه کلوچه های اسمورز، خوشمزه

از للابعد موبائبة كوكي اسمورس عنيبي توم تحميل و ساده آن است. برای بریگ بریک یک کے کے کے کے کلاسیکی هیستنیدد، بیشتر است. ساده ترین راه برای تهیه کلوچه اسمورس از بسكوييت هاي ساده سبوس دار من بسكويت ساقه تلايني مي بهد و تما علي قدم و سبو را به كوكي اسمورس ما مي دهد.

طرز تهیه کلوچه های اسمورز، خوشمزه

عناصر:

  • ارد سفيد : 2 و 1/2 پيمانه
  • بکینگ پودر: مرباخوري 1 و 1/2 قاشق چايخوري
  • جوش شيرين : 1قاشق مربا خوري
  • شکر: 1 و 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سایز: 45 عدد
  • بيسكوييت ساده : 1 و 1/4 پيمنه خرد شده
  • نمک: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • کره (دمای اتاک): 1 و 1/4 پیمانه
  • شکر :1پیمانه
  • عصاره وانیل: 2 قاشق غذاخوری
  • Marshmalo : 24 تعداد بزرگسالان

طرز پخت کلوچه اسمورز:

پس از تهیه مواد اولیه و تهیه بیسکویت مورد نظر، توصیه می شود که دانه ریز مانند بیسکویت با پایه طلایی باشد، پس دقت کنید که بیسکویت نرم و لطیف باشد.

یک کاسه بزرگ بردارید و 2 و 1/2 فنجان آرد سفید، 1 و 1/4 فنجان بیسکویت خرد شده، 1 و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری جاش شیرین و 1 و 1/2 قاشق چایخوری نمک را اندازه کنید. در آن می‌ریزم و به خوبی با هم بریزیم می‌کنم.

بعد از مخلوط کردن مواد اولیه کاسه بزرگ دیگری می آوریم و با همزن برقی 1 و 1/4 پیمانه کره، 1 و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای و 1 پیمانه شکر را با هم به مدت 3 دقیقه با هم مخلوط می کنیم.

بعد از عز وقدم كاسه دوم را به خوبی مسادرٌ كددد، تخم مرگ ها را یكی پس از دیگرٌ ا. سپس 2 قاشق عصاره وانیل RA اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید.

पस अस अग में विक रा अधा करिद ، हाला में अरड वरे हम हम में में ब वे है जुदे त त इक देश देश बह बह बह बह इक जुदे है है है है है है है है वे वे वे में में में ब ब ब ब ब ब ब ब में ब. سپس مایه را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

برای کوکی ها در همیک پوک هادت کود را حفظ کند و بر ثر حرت خراب نشوند انها ررو.

آگر شما نیز دیگرین دسر هی تعلیمی و اسوایل مند به پوک و یاطرز پرکس بین المللی و دسر ویکتوریا திர்தை பெர்ப்ப்பு மிய்கு க்குக்கு

طرز تهیه کلوچه های اسمورز، خوشمزه

نکته مهم در پخت:

مراقب باشید هنگام پخت کلوچه روی سینه را با کاغذ روغنی نپوشانید.

دمای مناسب برای پخت شیرینی، 180 درجه سانتیگراد

با یک ترکیب بستنی از را خمر از را بشرید و در سینی به یک کاشکش بستانی از را خمر و در سینی ب یک کاشکش از 5 سمت و به سلیست خود را دیدید. (دقت کیدت توری فازی هر کوکی را قرام دیگ تا در همک پوک خراب نشنوند) و به مدت 5 MINUTE در فر قرام دیگ تا به خوبی بپزد.

برای طعم لذیذ تر از کلوچه های اسمورس خانگی، برس کوکی اسمورگاسبورد را با مارشمالو و شکلات درست کردیم تا آب شود. پس از تعلیم کوکی ما حدر است.

قالب گرم شده را از فر خارج کرده و دمای فر را به 220 درجه سانتیگراد برسانید و سپس شیرشکلات و گل ختمی را که در وسط برس گذاشته اید روی شیرینی ها قرار دهید و 5 تا دیگر در فر بگذارید. دقیقه تا زمانی که مارشمالو آب شود حرارت داغ است و شکلات آب شده است.

به از پکوکی ها آنها را از فر کیندید، و به مدت 5 MINUTE زمان دیگی تا در سین دار سین.

برای خنک شدن شیرینی ها می توانید آنها را در قفسه فلزی قرار دهید تا تهویه مناسبی داشته باشند و آماده مصرف شوند.

كوكي اسمورس على تحميل شما امادستت، نوش جان.

брай представление каке хай хорошо в эсан طرز تهیه کیک و طرز تهیه کیک پاپ خواندن.

طرز تهیه ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ

یکی از خوشمزه ترین دسرهای ناهار در روز ساندویچ است. این غذا طعم و تاریخ بین المللی دارد، برای آمریکای شمالی و ایرلند تهیه شده است. اگر دنبال کنید لیست غذاهای ایرانی تو درس می خوانی

در این ساندویچ لایه های پنیر خوشمزه ای بین بیسکویت ها قرار می گیرد و طعم آن مانند چیزکیک و تیرامیسو لذیذ است.

برای تهیه این بستنی خوشمزه می توانید از انواع بیسکویت استفاده کنید و به عنوان دسر در مناسبت ها یا مهمانی ها و تولدهای مختلف استفاده کنید. braй تهیه فست فود خوشمزه و آسان است مطالعه

مواد لازم برای ساندویچ:

  • پنیر ماسکارپونه 350 گرم
  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • خمه قنادی 250 گرم
  • شکر 80 گرم
  • شیر عسل 100 گرم
  • Ab 30 گرم
  • قهوه 40 گرم
  • شکلات چیپسی 1/2 پیمانه
  • بیسکویت مورد نظر

طرز پخت ساندویچ:

ابتدا مخلوط آب و شکر را در ظرف مناسبی مانند شیر جوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر خوب آب شود. مواظب سبحد المادة نجوشد و زیاد داغ نهدسد، به قطع ای که کند قتل بزند کافیست.

بعد از تهیه آب و شکر، زرده ها را از سفیده جدا می کنیم و زرده ها را در ظرف می ریزیم و با همزن برقی خوب هم می زنیم.

سپس شربتی را که با مخلوط کردن آب و شکر آماده کرده بودیم به زرده ها اضافه کرده و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه سریع هم می زنیم تا مایع جمع شود.

در عرض البخت دسر ساندویک بستانی پنیر RA دوزدوند کنید در دربا مادا را مسبرد کنید تد. سپس عسل RA را اضافه کنید و بقیه مواد را به مدت 1 دقیقه خوب مخلوط کنید.

پس از به دست آوردن مواد، این مخلوط را مدتی کنار می گذاریم، خامه قنادی را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی هم می زنیم تا شکل مناسبی به خود بگیرد، سپس زرده ها را به ظرف اضافه می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا درست شود. آنها را صاف کنید.

برای طعمی لذیذ، قهوه فوری یا اسپرسو را به همراه شکلات های مختلفی که دوست دارید به دسر مورد نظر خود اضافه کنید. نوش جان

Бискойит программе программе коки smores программы чист؟

bray programme coki smores برنامه برنامه نویسی از biskoeit hay sabos و saga talaye canime canime canim.

برای تحمل تحمیل ساندویک بستانی بهتر است که مادی وکیمی کیم؟

برای طعمی لذیذ، قهوه فوری یا اسپرسو را به همراه شکلات های مختلفی که دوست دارید به دسر مورد نظر خود اضافه کنید. در آن تصريف ترز پت يك ساندويك بستاني بستاني RA به شما اموزش مي ديميم.